Håll ditt hem rent även med husdjur

Vår inomhusmiljö påverkar oss alla. Den ska vara ren och sund, för att skapa en behaglig omgivning för dig och din familj. Däremot finns det vissa familjemedlemmar som försämrar förhållandena och det är våra kära pälsdjur.

I vart tredje hem finns ett husdjur, där katten toppar listan, med hunden strax efter. Pälsdjur sprider klart glädje, men för även med sig en del andra oönskade inkräktare, alltså bakterier, virus och mikroorganismer. Som ett resultat av det förorenas luften och ditt hem behöver luftombyte.

Vårda ditt inomhusklimat

För ett bra välbefinnande, byt ut luften i hemmet regelbundet. Med ett sällskapsdjur kan man behöva lite extra hjälp utöver den normala ventilationen. Det finns luftrenare med UV-ljus och aktivt syre och desinfektionsmedel som eliminerar problemen. Gå igenom ditt hem och beställ på nätet ett analys-kit för att försäkra dig om vilken lösning som passar till ditt hem och dina villkor. När analysen är färdigställd, får du ett anpassat förslag med åtgärder för att skapa de bästa förutsättningarna. Nu kan både du och ditt älskade husdjur njuta av en frisk och hälsosam miljö, utan att bekymra er om farliga ämnen och föroreningar. Ta ett djupt andetag och andas ut!